Contact & Openingstijden - 3.0 out of 5 based on 2 reviews

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

 

Autobedrijf Nijskens is al 17 jaar officieel Citroën dealer in Weert. Zes jaar geleden is daar Fiat aan toegevoegd. Alle Citroën en Fiat modellen zijn te vinden in onze showroom aan de Edisonlaan 3 te Weert. Naast deze merken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion.

Sinds januari 2013 mag autobedrijf Nijskens zich ook officieel Vakgarage noemen. Onafhankelijk betekent ook merkonafhankelijk: alle automerken zijn dan ook welkom. Onze monteurs zijn opgeleid om aan alle automerken te werken en regelmatige scholing en cursussen zorgt voor een enthousiast en vakbekwaam team wat uw waarborg is voor kwaliteit!Of het nu gaat om een grote beurt of kleine beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

U kunt ook bij ons terecht voor diensten zoals Pechhulp, Aankoopkeuring en Autoverzekeringen. Kortom: wij zijn een all-round autobedrijf.

Bovag
Wij aangesloten bij Bovag, dé brancheorganisatie voor de mobiliteitssector. Onze kwaliteit is dus gegarandeerd. De Bovag voorwaarden voor particulieren vindt u hier. Zakelijke klant? Dan leest u de voorwaarden hier.
 
Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur 
Buiten deze tijden op afspraak. 
 
Openingstijden magazijn & werkplaats: 
Maandag t/m vrijdag: 08.15 - 17.15 uur 
Zaterdag: Gesloten 
 
Route:
Wij zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. U vindt ons op het bedrijventerrein Kampershoek nabij afrit 39 van de A2 Maastricht-Eindhoven. Volg na de afrit de borden Weert, en neem meteen de eerste afslag naar links (Bedrijventerrein Kampershoek). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag naar rechts. Deze weg volgen (zie kaartje) en u ziet ons vervolgens aan de rechterkant liggen.
 
Privacybeleid
Lees hier ons privacybeleid. 

 

locatie

Vakgarage Kampershoek

De 10 sterke punten van Vakgarage

 

  • Altijd een persoonlijke benadering
  • Een exacte prijsopgave vooraf
  • Uitsluitend kwaliteitsonderdelen
  • Lid van de Bovag
  • Apk keuringsinstantie
  • VAKPlan gecertificeerd
  • Vakmensen werken aan uw auto
  • Bij meerwerk altijd overleg met de klant
  • Wij zorgen dat u mobiel blijft

Bovag NDA nijskens

    Erkend duurzaam